o čemu ti pričaš majke ti?
Moderator/ica: boccaccio
Sto se mora trpati odmah u bosansku reprezentaciju ako ga ne zele njegovi? Sto niko od njih ne ide u srbijansku, crnogorsku, slovenacku reprezentaciju kad dobije nogu od svojih? Uvijek hrvatski i srbijanski otpad se gura u nasu reprezentaciju.
jer frajer nema nikakve veze sa Srbijom?Bosnia je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 8:29 pmSto se mora trpati odmah u bosansku reprezentaciju ako ga ne zele njegovi? Sto niko od njih ne ide u srbijansku, crnogorsku, slovenacku reprezentaciju kad dobije nogu od svojih? Uvijek hrvatski i srbijanski otpad se pocinje gurati u nasu reprezentaciju.
Dobar igrač koji nam treba. Pola naše ekipe nije rođeno u Bosni.
Boga mi si bukvalac.
Niti ja niti ti mozemo uticati na ishod, ja samo mogu iskazati svoje nezadovoljstvo stim i da ne zelim da hrvatsko i srpsko smece igra za nas ma kako nam oni mogli pomoci.
Novi Zlatan. Neki dan isao u Benficu na probu. Propalo mu, nece Sarajevo da ga proda za sicu. Kazu malo je 1,3mil€Pompey je napisao/la:Mersudin Ahmetovic
Kad ga Ochoa vidi pa pomisli "Je*o mater zar ne igra ovaj za Svedsku"Pompey je napisao/la:
Dok u vecini reprezentacija, igraci u tim poznim godinama(32,33) objavljuju kraj repr. karijere, kod nas takvi dobijaju sansu da debituju.
Jos su zeleni